Tales of Berseria Key Kopen. Tales of Berseria Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Tales of Berseria

Vergelijk prijzen en koop Tales of Berseria key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tales of Berseria rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Japanse pracht

Tales Of Berseria is het nieuwste in de al lang bestaande Japanse role-playing gameseries. Spelers nemen de rol aan van Velvet Crowe, die zich van een onschuldig meisje (en een liefhebbende zuster tot haar jongere broer) wendt tot een wraakzuchtige en bekwame krijger met demonische krachten, op zoek naar een kwaadaardige heer en die verslaat. De game heeft een verhaal en een belangrijke hoofdrol, wat niet gebruikelijk is voor de serie. Een echte poging om iets nieuws te doen in termen van de plot, en Velvet en Eleanor zijn dwingende karakters. Combat-systeem is nog steeds practhig.

Soul Gauge

In Berseria is de grootste verandering de Soul Gauge, die bepaalt hoe lang je aanvallen, inclusief magie, tegelijk kunt ketenen. Dit kan worden verhoogd door vijanden te verbazen of uit te schakelen, waardoor je een ketting bijna onbeperkt kunt laten draaien als je vooruit plant. Dit omvat het opnemen van de speciale vaardigheden van andere personages en krachtigere aanvallen die drie secties van je meter gebruiken. Dit is in het begin prima, maar het is nog steeds fundamenteel hetzelfde systeem dat al jaren wordt gebruikt, en je zult het beu zijn lang voordat het verhaal bijna zijn einde bereikt heeft.

Speciale features

  • Tales of Berseria is de enige Mothership-titel in de serie waarin een eenzame centrale vrouwelijke hoofdrolspeler staat, terwijl Milla Maxwell de centrale rol van protagonist deelt met Jude Mathis in Tales of Xillia.