Tales of Arise Key Kopen. Tales of Arise Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Tales of Arise key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tales of Arise rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Tales of Arise is een Japanse actie RPG, die is gemaakt en uitgegeven door Bandai Namco. Het is een game met prachtige fantasierijke graphics en actie, die binnen de Japanse stijl past. Als fan van Aziatische games en anime, mag deze titel niet ontbreken in jouw collectie. Je springt in 300 jaar tirannie, waarin je verloren herinneringen en pijn zal ervaren. Vecht samen met andere personages en je zwaard, tegen onderdrukkers in een prachtig ogende wereld.

Een natuurlijke wereld en stijlvolle gevechten

Je zal terecht komen in een natuurlijke wereld, die is gevormd met Atmospheric Shader. De beschikt over een nieuwe grafische shader, die is geïnspireerd aquarelschilderingen en anime beelden. De personages zien er prachtig uit, terwijl je reist door een wereld met prachtige achtergronden. Je ontdekt de levendige wereld van Dahna.

De unieke, natuurlijke omgeving zal veranderen op ieder moment van de dag. Rotsen beklimmen, zwemmen in rivieren, rusten om het kampvuur, en het koken van eten behoren tot je taken in de game. Ga vervolgens naar een andere stad om nieuwe avonturen aan te gaan. Ga de strijd aan met de meester van een buitenaardse planeet, en geef de mensen hun vrijheid terug. Maak gebruik van het nieuwe boost strike systeem, en koppel combo’s van krachtige aanvallen samen. Zoals Artes, boost attacks en boost strike combo’s, en schakel je vijanden uit.

Het verhaal

Je beleeft het verhaal van de volken Rena en Dahna, die erg verdeeld zijn. In Tales of Arise zijn de hoofdpersonen Alphen en Shionne, zij bepalen het lot in de twee werelden. Alphen en Shionne moeten ontberingen overwinnen, en een band vormen met de unieke vriendengroep die veelvuldig aanwezig zal zijn in de game. Tijdens belangrijke momenten in het verhaal zal je prachtige animaties te zien krijgen, die nog meer kleur geven aan de game.