Tales from Candlekeep Tomb of Annihilation CD Key code kopen

Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation is een avontuurlijk spel dat strategisch gespeeld moet worden. het spel is ontwikkeld en geproduceerd door BKOM Studios. De release van Tales from Candlekeep: Tomb of Annihilation vond plaats op 11 oktober 2017.

Het spel is gebaseerd op het bordspel van Dungeons & Dragons Adventure. Op een dodelijk schiereiland moet je een weg banen door gevaarlijke oerwouden, labyrinten en kerkers om de oorzaak van de doodsvloek te vinden en om te keren. Speel met een van de avonturiers van het spel en ga samen gevaarlijke uitdagingen aan en neem het op tegen de dodelijke vijanden die je pad kruisen tijdens jouw zoektocht.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Tales from Candlekeep Tomb of Annihilation tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Tales from Candlekeep Tomb of Annihilation op Keysforgames.nl