Tale Of Swords Mystery Scroll Key Kopen. Tale Of Swords Mystery Scroll Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Tale Of Swords Mystery Scroll key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Tale Of Swords Mystery Scroll rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-12-2023 voor een Tale Of Swords Mystery Scroll sleutel in Nederland is € 5.99

Into the Breach is een tactisch strategiespel voor de PC, ontwikkeld en gepubliceerd door Subset Games, bekend van de indie hit FTL.

In Into the Breach neem je de leiding over een elite eenheid mechs (mechanische tanks of robots), met als taak de verdediging van de aarde tegen gigantische, buitenaardse, insectachtige wezens. De setting is geïnspireerd door de klassieke Japanse Mecha en Kaiju (monster) films zoals Godzilla en Mothra. Kies uit een brede selectie aan unieke mechs en piloten om je ideale team samen te stellen en je eigen strategieën te ontwikkelen.

Tactiek en strategie

De individuele veldslagen spelen zich af vanuit een isometrisch perspectief. Elk gevecht vindt plaats op een nieuw, willekeurig gegenereerd speelveld van acht bij acht vakken. Dit speelveld bestaat uit infrastructuur, vlak land, berggebied en zee. Het is een turn-based systeem waarbij je elke beurt bevelen uitdeelt om je team zo goed mogelijk te positioneren en de monsters snel en efficiënt uit te schakelen. Gebruik een rammende mech om ze de zee in te duwen, of eentje uitgerust met een laserkanon om er twee of meer op een rij te raken. Maar winnen alleen is niet genoeg. Het doel is namelijk om de monsters te doden met minimale schade aan je team en, nog belangrijker, de gebouwen in elke missie. Elk gebouw in de losse missies draagt bij aan je totale stroomreserves, en is essentieel op de lange termijn. Zo zijn de missies tactische puzzels die meespelen in een overkoepelend strategiespel waarbij het zaak is om vooruit te plannen. Offer je je favoriete eenheid op om een gebouw te redden in deze missie, of neem je het risico en ga je de volgende missies met minder bestedingskracht aan? Er zijn dus altijd implicaties buiten het huidige strijdtoneel om die je ook in de gaten moet houden. De campagne is onderverdeeld in verschillende eilanden die ieder een set missies bevatten. Bevrijd de eilanden één voor één van de invasie en besteed ondertussen je veiliggestelde materialen en verdiende ervaringspunten aan het opwaarderen en vrijspelen van nieuwe mechs, wapens en piloten.