Tale of Immortal Key Kopen. Tale of Immortal Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Tale of Immortal

Vergelijk prijzen en koop Tale of Immortal key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tale of Immortal rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Dit is de laatste hit van steam, het is een RPG spel welke gemaakt is voor het enthousiaste publiek. Het spel is pas een week uit en heeft nu al meer dan 124.000 spelers. Het spel is gemaakt door Lightning Games en Tale of Immortal is een open-wereld spel gebaseerd op de Chinese mythologie.

Hoe begint Tale of Immortal?

Je begint als een strijder en langzaam maar zeker zul je evolueren tot een onsterfelijke goddelijkheid. Je zult keuzes moeten maken afhangende van hoe je bepaalde situaties wilt behandelen om je strijder op te bouwen.

Beleef en leef de mythologie.

Met een achtergrond gebaseerd op oude Chinese mythologieën en verhalen, zullen de spelers interactieve opties hebben met verschillende scenes en in-game NPC’s(dit zijn computer karakters). Dit heeft allemaal effect op het verhaal en het spel en zal uiteindelijk de wereld in het spel veranderen.

Word onsterfelijk.

Het thema van het spel combineert onsterfelijkheid en de unieke culturele achtergrond van de klassieken van de bergen en de zee. Spelers zullen een reis ervaren van een sterfelijke tot een onsterfelijke, sterke, goddelijke wezen.

Hoe kun je het spel spelen?

Het spel heeft nu early access en bied 6 hoofdstukken om te spelen, met ongeveer 5 uur gameplay. De volledige versie komt volgend jaar uit.

Hoe verschilt de volledige versie van de vroege toegang versie?

Het volledige spel zal komen met alle hoofdstukken en zal het volledige verhaal vertellen. Met mooiere gameplay, met nieuwe vaardigheden en karakters, met complete mappen en met meer hoofd en zij opdrachten.

Wat is uniek aan het spel?

Wat aan Tale of immortal opvalt, is dat in deze maand, dit al het tweede spel in het chinees is dat een grote indruk op Steam achterlaat. In achtervolging van het strategische spel House of the Three Kingdoms 8, welke een paar weken geleden zijn piek bereikte met 25.000 spelers. Maar wat de twee spellen onderscheid is dat Tale of Immortal overal beschikbaar is, terwijl Three Kingdoms 8 alleen in China beschikbaar is.