Tacoma Key Kopen. Tacoma Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Tacoma

Vergelijk prijzen en koop Tacoma key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Tacoma rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De productie van het spel

Tacoma is een spel dat werd uitgebracht voor Microsoft Windows pc, Linux, MacOS e, Xbox One. Zowel de productie als uitgave waren in handen van Fullbright. Dit bedrijf werd in 2014 opericht en is werzaam vanuit de Amerikaanse staat Oregon. Full Bright maakte eerder al het spel Gone Home wat een groot succes geworden was. Tacoma werd uitgebracht in 2017.

Verhaal van het spel

Het spel speelt zich af in de toekomst, in het jaar 2088. Op een platform, de Tacoma, tussen de aarde en de maan ligt het Lunar Transfer Station. Dit wordt gebruikt om zaken en goederen van de aarde naar de maan te brengen. Daar speelt de speler met de hoofdfiguur van het verhaal Amy Ferrier. Zij moet op dit verlaten platform gegevens verzamelen. Gaandeweg moet Amy raadsels oplossen en voorwerpen vinden om erachter komen wat er destijds precies gebeurd is en hoe het platform beschadigd is kunnen worden zoals het is aan het begin van de game.

Ontwikkeling en score

Na Gone Home is dit het tweede grote succesvolle spel wat Fullbright uit heeft gebracht. In de algemene scores haalt het spel veel punten en critici zijn ondanks het feit dat ze niet mals zijn toch zeer positief over de game. Voor Tacoma wilde het bedrijf nog verder gaan dan ze gedaan hadden met Gone Home. Omdat de eerste versie van Tacoma hier teveel op leek werd de release ietwat uitgesteld van 2016 naar 2017. Het was spel was reeds aangekondigd in december van 2014. In de nieuwere versie waarvoor vertraging nodig was werden heel wat nieuwe elementen en functies toegevoegd die het spel aangenamer, jonger, frisser en vooral anders maakten.