Syrian Warfare CD Key code kopen

Fantastisch

Deze oorlog is al lang aan de gang en het is moeilijk te zeggen wanneer het voorbij is. We zijn er zo aan gewend geraakt dat nieuws uit Syrië triviaal is geworden. We zijn zelfs al vergeten hoe het allemaal begon, en waar de wortels van de verschrikkelijke terreur liggen – de terreur die Europa de laatste jaren overspoelde.

Syrië is overal in het nieuws en het is een onderwerp geworden van vele documentaires. We willen echter het verhaal laten zien door de lens van het spel en laten het woord ‘game’ je niet misleiden. Deze game beweert niet dat het een geschiedenisles is, maar het toont de loop van de oorlog in al zijn ernst door de belangrijkste mijlpalen, van de eerste dagen tot de laatste belangrijke overwinningen over terreur.

Unieke eigenschappen

  • Syrian Warfare is een real-time strategie met een hoge mate van realisme. Deze game gaat niet over een basisconstructie of een productie van eenheden. De speler moet zijn krachtenkarakteristieken bepalen voordat ze in actie komen. En tijdens de missie, zouden ze versterkingen kunnen selecteren om de troopers te ondersteunen.
  • De troepen en machinepersoneel bewegen van missie naar missie en krijgen ervaring, wat hen helpt hun effectiviteit te vergroten.
  • Trofeeën die door de speler op het slagveld zijn vastgelegd, kunnen gedurende de hele campagne worden gebruikt.
  • Belangrijk genoeg zijn er geen «life bars» voor voertuigen in het spel. Schade wordt berekend door rekening te houden met de beveiligingsmodule en de kracht van ongunstige factoren. Aangelegde schade beïnvloedt de werking van de module.
  • Op het slagveld is het onmogelijk om het pantser te repareren, maar men kan de modules repareren door een beperkte voorraad reserveonderdelen te gebruiken. Munitie en brandstof zijn ook beperkt.
  • En natuurlijk het verhaal zelf. We zullen proberen het conflict te laten zien, niet vanuit een oogpunt van een generaal, ergens aan de ‘top’. Nee, het zal een verhaal zijn van een man, die leefde in het land dat afdaalde in de hel. Een verhaal over strijd, verlies en herwonnen hoop.