Synthetik Key Kopen. Synthetik Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Synthetik

Vergelijk prijzen en koop Synthetik key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Synthetik rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Synthetik is een snelle rouge-lite shooter met een klassieke uitstraling. Het is een top-down game waarbij de camera boven het speelveld hangt. De game is ontwikkeld door Flow Fire Games.

In diverse levels speel je tegen vijandelijke robotleger. Versla de vijand met behulp van krachtige wapens, snelle reflexen, strategie en upgrades. Het spel beschikt over uitdagende levels, is eenvoudig te leren en geeft veel voldoening als de vijand is overwonnen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Synthetik tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Synthetik op Keysforgames.nl