Syberia 3 Key Kopen. Syberia 3 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Syberia 3

Vergelijk prijzen en koop Syberia 3 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Syberia 3 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

 Syberia 3 is een avonturen puzzelgame voor 1 speler. Het spel is in ontwikkeld door Microïds en in 2017 uitgebracht voor de PlayStation 4, Xbox One, Windows, Nintendo Switch, Android, iOS, en de Mac OS. De game is een langverwacht vervolg op de eerste 2 delen uit 2002 en 2004. in tegenstelkling tot de eerste 2 delen is Syberia 3 geheel in 3D weergegeven. Door de hedendaagse grafics ziet de game er prachtig uit. De speler beweegt zich door de game door middel van point-en-click door het spel waarbij onderweg puzzels moeten worden opgelost. De cameraopstelling volgt de hoofdrolspeelster vanuit een afstand door het spel waarbij het standpunt regelmatig zal verspringen. naast het gewone spel is er een speciale editie verkrijgbaar met een stripboek en artbook over Syberia, een poster en 2 litho’s plus een beeldje van hoofpersoon.

Syberia 3 door de ogen van Kate Walker

Net als in de eerste 2 delen is de hoofdrol weggelegd voor Kate Walker, een jonge advocate uit New York. Het spel begint op het moment dat ze afgedreven op een vlot het vaste land bereikt waarmee de game het verhaallijn uit deel 2 volgt. In de ijzige Syberische wildernis gaat ze samen met de fantasievol vormgegeven leden van de Youkol -stam op de vlucht voor haar achtervolgers. Kate besluit de stamleden te helpen met hun traditionele jaarlijkse migratie om zo definitief aan haar belagers te ontsnappen. Tijdens de game leer je meer over de gebruiken van de Youkol-stam en los je de vele puzzels op om het spel te vervolgen. Hiermee heeft de game qua sfeer wel wat weg van Tomb Raider. Grafisch is de prachtige omgeving vormgegeven door de Belgische striptekenaar Benoit Sokal, begeleid door de muziek van componist Inon Zur. De muziek is duidelijk geïnspireerd door de ceremoniële drums van de stamleden en hun raspende zangtechniek.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Syberia 3 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Syberia 3 op Keysforgames.nl