Sword of the Necromancer Key Kopen. Sword of the Necromancer Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Sword of the Necromancer

Vergelijk prijzen en koop Sword of the Necromancer key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Sword of the Necromancer rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

In Sword of the Necromancer, ontwikkeld door Grimorio Games, neem je het als Tama op tegen de Guardians in een strijd om Koko terug te brengen uit de dood. Om dit te kunnen volbrengen maak je gebruik van de verboden krachten die het zwaard van de Necromancer je geven.

Deze action-RPG met roughlike elementen zit vol actie en spanning om je te grijpen en tot het einde vast te houden. Gebruik het zwaard van de Necromancer om jouw vijanden weer tot leven te wekken en jou te helpen in het gevecht. Verzamel wapens, relics welke allemaal anders zijn en andere krachten bezitten.

Met een uitgebreid level-systeem maak jij jouw personage steeds sterker en ontdek je nieuwe krachten en vaardigheden. Niet alleen jij wordt sterker maar ook de vijanden die jij voor jou laat vechten worden steeds krachtiger naar mate jij levels omhoog gaat.
Wees niet bang om risico’s te nemen want in deze dungeon-crawler is de dood nog niet het einde! Om er voor te zorgen dat je steeds een stap dichter bij de Necromancer komt verlies je alleen de items en wapens die je op dat moment draagt en behoudt je tot de helft van het huidige level dat jou personage heeft.

Ontdek in een spannend avontuur het verhaal van Tama en Koko en kom meer te weten over hun geschiedenis en wat er toe heeft geleid deze gevaarlijke missie aan te gaan.