Sword Coast Legends Key Kopen. Sword Coast Legends Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Sword Coast Legends

Vergelijk prijzen en koop Sword Coast Legends key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Sword Coast Legends rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

actie en avontuur

De game is een videospel met actiespellen dat speelt in het universum van Dungeons & Dragons. Het bevat typische races en klassen van de instelling Forgotten Realms. Het spel speelt zich af in het fictieve Sword Coast-gebied van super continent Faerûn op planeet Toril. Afbeeldingen zijn in 3D. Het lijkt op oudere Dungeons & Dragons-spellen zoals de Baldur’s Gate en Neverwinter Nights-serie [nodig citaat]. Een toevoeging aan het spel is dat het spelers in staat stelt een “kerker-meester” (of DM) te zijn met een zeer beperkte gereedschapset.

Zo probeert het spel te lijken op de tafelbladversie van Dungeons & Dragons [nodig citaat]. Het beschikt over singleplayer- en coöperatieve multiplayer-modi. De game is beschikbaar op verschillende platforms, waaronder Microsoft Windows, OS X, Linux, PlayStation 4 en Xbox One. Het werd uitgebracht in 2015. De game werd geregisseerd door Dan Tudge, de president van N-Space en de regisseur van de veelgeprezen Dragon Age: Origins. Inon Zur, die eerder leiding gaf aan de muziekontwikkeling van Dragon Age: Origins en Fallout 3, componeerde, produceerde en voerde alle muziek voor het spel. De muziek werd uitgevoerd door het City of Prague Philharmonic Orchestra.

Unieke eigenschappen

  • Singleplayercampagne gemaakt door leden die u Dragon Age: Origins hebben gebracht
  • Kies uit vijf speelbare races en zes unieke personageklassen om je eigen stoere avonturier te bouwen
  • Een terugkeer naar Sword Coast Legends is de meeslepende en complexe RPG waar je op hebt gewacht.
  • Dungeon Master-modus: maak je eigen epische avontuur om te delen met je vrienden, of verbeter hun ervaring in realtime terwijl ze je kerker doorkruisen
  • Kom binnen in het universum van Dungeons & Dragons Forgotten Realms op basis van de regelset van de vijfde editie, bevolkt met Dungeons & Dragons lore en legende