Surviving Mars Key Kopen. Surviving Mars Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Surviving Mars

Vergelijk prijzen en koop Surviving Mars key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Surviving Mars rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De Rode Planeet

Koloniseer Mars en ontdek haar geheimen, met minimale verliezen.
Welkom thuis! De tijd is gekomen om je claim op de Rode Planeet uit te zetten en de eerste functionerende menselijke kolonies op Mars te bouwen! Alles wat je nodig hebt, zijn benodigdheden, zuurstof, tientallen jaren training, ervaring met zandstormen en een can-do-houding om het doel te ontdekken van die rare zwarte blokjes die uit het niets opdoken. Met een beetje verfraaiing wordt deze plek geweldig!

Surviving Mars is een sci-fi stadsbouwer die alles draait om de kolonisatie van Mars en het overleven van het proces. Kies een ruimteagentschap voor middelen en financiële ondersteuning voordat u een locatie voor uw kolonie bepaalt. Bouw koepels en infrastructuur, onderzoek nieuwe mogelijkheden en maak gebruik van drones om meer uitgebreide manieren te ontgrendelen om uw nederzetting vorm te geven en uit te breiden. Cultiveer je eigen voedsel, mijnmineralen of ontspan gewoon aan de bar na een dag hard werken. Het belangrijkste van alles is echter om je kolonisten in leven te houden. Geen gemakkelijke taak op een vreemde nieuwe planeet.

Unieke eigenschappen

  • Bouwen aan een duurzame kolonie in de ruimte:
    Voortbouwen op een planeet die niet geschikt is voor het menselijk leven, daagt je uit om een ​​slimme, functionele kolonie te bouwen. Slechte planning gaat niet over files, maar over het overleven van je kolonisten. Je wilt echt geen black-outs verliezen in een stad die is gebouwd op een plaats zonder zuurstof.
  • Beperkte financiering
    Uw beperkte financiering is een soort wildcard, waarmee u prefab gebouwen, voertuigen en middelen vanaf de aarde kunt bestellen. De bezorging kost echter tijd, dus deze kunnen te laat komen om van enig nut te zijn en je moet nog steeds brandstof kunnen winnen voor de terugreizen van de raketten. Financiering is ook een beetje moeilijk om te verdienen – je kunt het krijgen door edelmetalen te exporteren, maar dergelijke afzettingen zijn er maar heel weinig, net als bij sommige andere, meer exotische methoden zoals het verwennen van een beroemdheid in je kolonie.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Surviving Mars tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Surviving Mars op Keysforgames.nl