Supraball CD Key code kopen

Supraball is een leuk behendigheidsspel, bedacht en gemaakt door het jonge team van Supra Games UG. Supraball is een teamsport, waarvan de spelregels ongeveer gelijk staan aan voetbal, hockey, basketbal en vele andere balsporten. Je wordt geplaatst in een veld met andere spelers en het doel is om de bal met behulp van een soort kanon in het doel te schieten. Maar niet iedereen zal de kwalificaties hebben de bal in het doel te schieten, daarom zijn er tal van mogelijkheden om jezelf in het team te ontwikkelen met andere kwalificaties. De bal krijg je vooral met snelheid en tactiek in het doel.

Hoe werkt het spel?

Je komt in een team te spelen tegen een ander team. De hoge snelheid van het spel is indrukwekkend, maar laat je daardoor niet imponeren. Het belangrijkste is dat je als één team speelt en daarmee het beste schot uit te laten voortkomen. Je kan aanvallend of verdedigend spelen en er is veel mogelijk om je tegenstander uit te schakelen. Centraal in het spel staat het springen. Je kan zeer hoog over tegenstanders springen en het is mogelijk om je tegenstanders knock-out te slaan en ze daarmee uit te schakelen. Snelheid en springen zijn de basisonderdelen van het spel. Je kan een aanvallende speler zijn, die probeert met zijn kanon de bal in het doel te krijgen, maar je kan je ook focussen op het uitschakelen van de tegenstander, of als je van verdedigen houdt, dan kan je de taak van keeper op je nemen. Er bestaat zelfs een heus Supraball league, waar je als team kan proberen de top te halen.

Ontstaan Supraball

Supraball is ontstaan uit het spel Deathball uit 2002, waar spelers op een speelveld lopen en iedereen die de bal in bezit heeft met een hamer kon neerknuppelen. De eerste twee jaar was het spel razend populair, waarna het in 2004 een langzame dood stierf. Tot in 2014 de huidige CEO van Supra Games het spel Supraball introduceerde, maar nu als een nieuwe sport/action game.

Zin gekregen in sport en actie? Pak je kanon en stap het veld op.