Super Dragon Ball Heroes World Mission CD Key code kopen

Super Dragon Ball Heroes World Mission is een turn-based strategische card-battle game. Turn-based wil zeggen dat spelers om de beurt acties uitvoeren. Een card-battle game is een spel waarin met kaarten gevechten worden gehouden. Door kaarten in te zetten, voer je bepaalde aanvallen of verdedigingstactieken uit. Het spel is uitgebracht door de Japanse game-ontwikkelaar Bandai Namco Entertainment. Super Dragon Ball Heroes World Mission is een variant op de arcadegame Dragon Ball Heroes. In Japan bestaat deze game al acht jaar.

Achtergrondverhaal

Je begint in Hero Town, een alternatieve gamewereld waar een Dragon Ball-kaartspel de voornaamste vorm van entertainment is. Je speelt de jonge Beat, wiens droom het is om Super Dragon Ball Heroes kampioen te worden. Zijn droom wordt echter ruw verstoord wanneer Cooler de gamewereld betreedt. Hij en zijn handlangers richten een behoorlijke ravage aan in Hero Town. Nu heeft Beat een nieuw doel: de wereld behoeden voor het kwaad en de orde herstellen in zijn stad. Hij werkt hiervoor samen met de bekende Dragon Ball personages uit eerdere reeksen.

Voortgang van het spel

Je kiest zeven digitale kaarten voor het gevecht. Deze kaarten komen tot leven op je scherm zodra je ze inzet. Het speelveld is verdeeld in vier vlakken: drie oranje aanvalsgebieden en één blauwgekleurd verdedigend gebied. Plaats je een kaart op een aanvalsgebied, dan stijgt je krachtniveau. Hoe hoger het gebied ligt, des te hoger je krachtniveau. Maar hiermee neemt ook je stamina-niveau af. En zonder stamina ben je kwetsbaar voor aanvallen. Plaats je een kaart op het verdedigende gebied, dan kun je niet aanvallen. Maar dan herstelt je stamina zich weer.

Releasedatum en platforms

Super Dragon Ball Heroes World Mission is verkrijgbaar vanaf 5 april 2019. Het spel is uitgekomen op PC en Nintendo Switch.