Super Bomberman R Key Kopen. Super Bomberman R Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Super Bomberman R

Vergelijk prijzen en koop Super Bomberman R key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Super Bomberman R rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Super Bomberman R is een strategisch, actiespel ontwikkeld en geproduceerd door Konami. Het spel is al beschikbaar voor de Nintendo Switch en komt op 14 juni 2018 uit voor de Playstation 4, Xbox One en Steam.

Bomberman

Het originele spel ‘Bomberman’ werd uitgebracht in 1985 en was razend populair. Nu is Bomberman terug in een compleet nieuw jasje en explosiever dan ooit. Net als in de originele versie speel je in Super Bomberman R als de hoofdpersoon ‘Bomberman’. Je plaats bommen op strategische plekken en vecht met vijanden en rivalen. Exploderende bommen kunnen er voor zorgen dat andere bommen ook afgaan. Ook kunnen ze vijanden verwonden of doden en hindernissen kapot maken. Dezelfde bommen kunnen jou echter ook verwonden of doden en waardevolle power-ups vernietigen. Je moet je bommen dus strategisch plaatsen om te kunnen winnen.

Nieuwe opties

Nieuw in Super Bomberman R zijn de realistische graphics en 3D levels. Ook kun je nu spelen tegen anders spelers over de hele wereld. In de story modus speel je alleen of samen met een vriend. In de story modus kun je je een weg banen door ruim 50 levels. Daarnaast is er een battle modus waarin je kunt strijden met maximaal 8 spelers. In de nieuwe spelmodus ‘Grand Prix’ kun je nu spannende 3 tegen 3 wedstrijden spelen. In de Grand Prix modus zijn 2 soorten wedstrijden te spelen. In de Kristal wedstrijden strijden twee teams tegen elkaar in een race om zo veel mogelijk kristallen te verzamelen. In de Basic Bomber wedstrijden verdien je punten door tegenstanders te verslaan.