Sunset Overdrive Key Kopen. Sunset Overdrive Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Sunset Overdrive

Vergelijk prijzen en koop Sunset Overdrive key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Sunset Overdrive rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Sunset Overdrive is een avontuurlijk schietspel vol met actie. Het spel speelt zich af in 2027, in een fictieve metropool ‘Sunset City’ genaamd. Het is ontwikkeld door Insomniac Games en uitgegeven door Microsoft Studios. Het verhaal speelt zich af in een gigantische kleurrijke open wereld in het jaar 2027. Het enorme bedrijf FizzCo heeft er de macht en produceert een drankje genaamd Overcharge Delirium XT. Wanneer dit drankje tijdens een groot evenement gratis wordt uitgedeeld ter promotie, veranderd iedereen die het gedronken heeft in een mutant. Samen met anderen probeer jij te ontsnappen aan al deze ellende!

Knotsgekke wapens

Je begint het spel met het aanmaken van jouw eigen unieke personage en vervolgens wordt je in de stad losgelaten. Verschillende missies helpen je vervolgens door het verhaal heen. De missies variëren in het redden van mensen, zoeken naar benodigde onderdelen, doden van vijanden en het slopen of juist activeren van bepaalde objecten. Behalve deze missies kun je jezelf vermaken met de chaos squad multiplayer, extra missies of opgaven. Door middel van tal van soorten wapens beweeg je door het spel en elk wapen heeft daarbij zijn eigen specialiteit. De meest vreemde wapens komen in het spel voorbij, zoals bijvoorbeeld een geweer dat enkel gekleurde lp’s wegschiet. Of wat te denken van de bazooka die een met dynamiet gevulde beer wegschiet? Het verhoogt het spelplezier en maakt van Sunset Overdrive een grappig en gevarieerd spel.

Multiplayer met chaos squad

Uiteraard kun je Sunset Overdrive ook samen online multiplayer spelen. Met een team van maximaal 8 spelers, inclusief jezelf, verdedig je de zogenoemde VAT machine. Deze machine mag niet kapot gemaakt worden door de mutanten, want hij zit helemaal afgevuld met het kwaadaardige drankje. Samen met je team probeer je alle aanvallen van de mutanten af te slaan waar ook nog een competitief element aan vast zit. Behalve dat je met elkaar samenwerkt zijn er namelijk ook voor ieder apart punten te verdienen. Al met al een knotsgek spel in een origineel jasje. Niet met een al te diepgaand verhaal, maar gewoon hartstikke leuk om te spelen!