Summer in Mara Key Kopen. Summer in Mara Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Summer in Mara

Vergelijk prijzen en koop Summer in Mara key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Summer in Mara rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Summer in Mara is een kleurrijke farming sim. De game is ontwikkeld en wordt uitgegeven door Chibig. In deze single player game bevind je je in een tropische setting van verschillende eilanden. Jij speelt als Koa, een jong avontuurlijk meisje dat de wereld om haar heen wil ontdekken.

In een kalmerende setting moet je een eigen eiland opbouwen. Dat betekent dat je landbouw moet plegen, zaaien en later oogsten. Je moet ook nieuwe tools ontwikkelen en gebouwen neerzetten. Ook heb je de mogelijkheid om met je bootje andere eilanden en hun geheimen te ontdekken. Je kunt wel 20 eilanden bezoeken en dat maakt de game interessant. Ook ben je niet echt alleen. Je kunt 25 andere karakters tegenkomen en daar vriendschap mee sluiten. Ook kun je dieren toevoegen aan de boerderij op jouw eiland. Wat ook bijdraagt aan een fijne gameplay is dat er een echt dag en nacht ritme in de game zit.