Subverse Key Kopen. Subverse Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Subverse key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Subverse rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Subverse sleutel in Nederland is € 14.58

Subverse is een tactische RPG Shooter met een erotisch tintje, die is uitgegeven en gemaakt door FOW Interactive. De game draait op de Unreal Engine, en werkt op Microsoft Windows. Als je naar de gameplay kijkt kun je deze het beste vergelijken met die van Mass Effect. Echter bevat deze game Alien porno, en vele andere erotische interacties. Het is dan ook wel duidelijk dat Subverse een 18 plus game is.

Het verhaal en de karakters van Subverse

In Subverse kom je in de Prodigium Galaxy terecht, dit is een verre uithoek van het universum. Deze Galaxy wordt geregeerd door het Imperium. In de game krijg je te maken met vijf nevels die deel uitmaken van de Prodigium Galaxy. Dit de Drakennevel, deze is ook wel bekend als thuisbasis van het Imperium. De Hydranevel is het thuis van de Kloi, de Krakennevel van Nikith en Vannera, de Yetinevel is het thuis van de Teelee, en dan is er ook nog de Griffinnevel. De laatste Nevel is van een kolonie, die is opgericht door gestrande mensen van een gevangeniskonvooi. Deze kunnen op geen enkele manier terugkeren op aarde. In de game volg je een mannelijke hoofdrolspeler, die de kapitein wordt genoemd. Hij is op missie om het Imperium te laten vallen, dit doet hij samen met zijn vrouwelijke Android assistent Demi. Maar tijdens het verhaal zullen meer rekruten jou joinen, op de ruimtekruiser Mary Celeste.

Graphics en actie

De game beschikt over prachtige graphics in anime stijl, die voor sommige mensen erg opwindend kunnen zijn. Mensen met een wilde erotische fantasie kunnen zichzelf helemaal verliezen in dit verhaal. Het licht effect, en de kleuren zijn dan ook prachtig. Voor mensen boven de 18, die van RPG shooters houden, is deze game zeker een aanrader.