Streets of Rogue Key Kopen. Streets of Rogue Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Streets of Rogue

Vergelijk prijzen en koop Streets of Rogue key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Streets of Rogue rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Dit is een actie en avonturenspel, ontwikkeld door Matt Dabrowski en de uitgever is TinyBuild.

De Straten van Rogue is een spel over keuzes, vrijheid en heerlijk anarchistisch plezier. Het spel haalt inspiratie uit snelle topdown rogue-lites zoals ‘Binding of Isaak’ en ‘Nucliar Trone’ gecombineerd met experimenten gedreven, opkomende gameplay elementen van RPG’s zoals ‘Deus Ex’. Het spel speelt zich af in een functionerende gegenereerde stad waar complexe ‘AI’ bewoners uit alle lagen van het leven. Je probeert informatie te krijgen door in hun dagelijkse activiteiten te infiltreren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download 2017 VR tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel 2017 VR op Keysforgames.nl