Street Fighter 5 Key Kopen. Street Fighter 5 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Street Fighter 5

Vergelijk prijzen en koop Street Fighter 5 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Street Fighter 5 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Street Fighter 5 is een 2D vecht game, ontwikkeld door Capcom. Met Street Fighter 5 heeft Capcom weer een parel in handen, als het om vecht simulatie games gaat. Dachten de spelers dat het na Street Fighter 4 niet meer beter kon. Dan weet Capcom je figuurlijk omver te blazen in Street Figher 5.

Nieuwe mogelijkheden zijn onder andere de: “V-Gauge” door deze op te bouwen speel je nieuwe skills vrij, waarmee je speciale aanvallen voor elk karakter krijgt. Als extra bijzonderheid heeft Capcom een interactieve arena toegevoegd aan de game. Met speciale animaties wanneer spelers worden verslagen aan de rand van de arena.

Ook de verdovingsbalk is in Street Fighter 5 centraal zichtbaar gemaakt, hierdoor wordt de speler gestimuleerd voor het uitvoeren van aanvallen tot de tegenspeler verdoofd is. Waarnaar deze een laatste eindaanval kan doen!

Speel alleen of daag vrienden en onbekenden uit in een online battle