Stray Key Kopen. Stray Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Stray key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Stray rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 25-09-2023 voor een Stray sleutel in Nederland is € 6.36

Stray is een prachtige exploratie spel waar de hoofdpersonage een schattige kat is. Een zwerfkat is alleen, verloren en gescheiden van familie in deze atmosferische en robot gethematiseerde wereld. Je zult een oud mysterie moeten ontrafelen om een geschikte uitweg te vinden en te ontsnappen. Dit spel speelt zich af in een lang vergeten cyberstad en het doel is om je weg naar huis te vinden.

De ontwikkelaar van Stray is BlueTwelve Studio en de uitgever is Annapuma Interactive. De gameplay wordt in de derde persoon ervaren. Zo kun je op avontuur gaan in een mysterieuze Sci-fi wereld. Stray valt onder de adventure en indie genres. De ontwikkelaar BlueTwelve is bevestigd in een stadje in Frankrijk.

Onwelkome en gevaarlijke cyberstad

Deze originele katten avonturenspel speelt zich af midden in een duistere omgeving, vol met neon verlichte steegjes en gedetailleerde locaties. De speler zal door de mysterieuze omgeving moeten dwalen en zichzelf verdedigen tegen onvoorziene bedreigingen. Het doel is om mysteries van deze onwelkome plek op te lossen. De stad waarin je verdwaald bent wordt bewoond door gevaarlijke wezens en nieuwsgierige droids.

Bekijk de cyberwereld door de ogen van een kat en probeer je weg naar huis te vinden. Je zult op een speelse manier met de omgeving moeten omgaan. Zo heb je de mogelijkheid om sluipend, irritant en wendbaar om te gaan met de vreemde bewoners van de onbekende stad.

In deze wereld kun je onderweg een kleine vliegende drone ontmoeten en bevrienden. Deze metgezel genaamd B-12 gaat helpen tijdens je zoektocht naar de uitweg. Deze nieuwe metgezel zal je altijd hulp bieden in verschillende situaties. Samen gaan ze op zoek naar het huis van de hoofdpersonage. Ontwijk samen de gevaarlijke wezens en doe je best om te overleven in de atmosferische cyberstad van Stray.