Strange Brigade Key Kopen. Strange Brigade Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Strange Brigade

Vergelijk prijzen en koop Strange Brigade key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Strange Brigade rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Strange Brigade is een gewelddadig, actievol avonturenspel met puzzels en survival elementen. Strange Brigade wordt ontwikkeld en gepubliceerd door Rebellion. De verwachtte releasedatum is 28 augustus 2018.

Na 4000 jaar lang begraven te zijn in een graf zonder naam en volledig gewist te zijn uit de geschiedenis, is heksenkoningin Seteki weer opgestaan. Alleen een groep dappere helden kan de verschrikkelijke kracht van heksenkoningin Seteki en haar ondode leger van gemummificeerde monsters tegenhouden.

Vijanden en wapens

Seteki is niet als enige opgestaan uit de dood. Ze heeft een heel leger aan angstaanjagende, loyale beesten met zich meegebracht. Ga de strijd aan met een grote hoeveelheid ondode vijanden. Vecht tegen gemummificeerde, ondode monsters, gepantserde minotaurussen, vuurspuwende huurmoordenaars, reuzen schorpioenen en nog heel veel meer. Laat verwoestende krachten los met waanzinnige wapens, zoals de vuurspuwende Krakatoa, de hersen brekende Blunderbuss en de ijskoude Chill Burster.

De omgeving

Jaag op Seteki in een spel vol gevaarlijke tombes, wonderbaarlijke piramides en donkere grotten. Speel het spel als 1 van de 4 ontdekkingsreizigers. Elke ontdekkingsreiziger heeft zijn eigen wapens, tactieken en speciale krachten. Naast een aantal coole wapens kun je ook de omgeving op een creatieve manier gebruiken om je vijanden terug te sturen naar het hiernamaals. Onthoofd je vijanden met ronddraaiende messen, verpletter ze met goedgeplaatste rotsblokken en frituur ze met vuur vallen tot ze goudbruin en knapperig zijn. Let tijdens het spelen ook goed op geheimzinnige aanwijzingen en verborgen gangen. Wie weet wat voor schatten er verborgen liggen.

Je kunt Strange Brigade alleen spelen of online samen met 1 tot 3 vrienden.