STRAFE CD Key code kopen

STRAFE is een gewelidge first-person shooter die elke keer dat je speelt unieke en wondermooie levels genereert. Handgemaakte kamers zijn willekeurig met elkaar verbonden en gevuld met een vers buffet met hongerige vijanden, dus elke run biedt een nieuwe bloederige uitdaging terwijl je naadloos je weg door 4 verschillende locaties in een onbekende diepe ruimte slacht. Met verborgen geheimen om elke hoek en genoeg mechaniek om te ontdekken, is de tutorial slechts het begin, ontdek en experimenteer erop los!

Een vers buffet met hongerige vijanden

Als een Scrapper op een onmogelijk gevaarlijke missie aan de rand van de melkweg, heb je maar één leven om te navigeren in alle nachtmerrieachtige terreinen van STRAFE. Als je sterft, zal niets ooit meer hetzelfde zijn.

Unieke eigenschappen

  • De technologie van ÜBER-GORE zorgt ervoor dat vijanden ontploffen met fonteinen van bloed, die nooit vervagen. Maak boze werken van death art die je verkende gebied markeren van de ongevaarlijke.
    1. Willekeurig gegenereerde niveaus zijn altijd verschillend en gewelddadig onvoorspelbaar. Kamers, vijanden, power-ups, monsterkasten en geheimen bewegen zich elke keer als je sterft!
  • De razendsnelle actie treft je als de explosiegolf van een 50 megaton thermonucleaire kernkop, die je huidcellen vloeibaar maakt en je interne organen scheurt. Toch laat je nog steeds terug voor meer.