Stories Untold Key Kopen. Stories Untold Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Stories Untold

Vergelijk prijzen en koop Stories Untold key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Stories Untold rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Stories Untols is een samenvoeging van vier experimentele avonturen, waaronder een versie van de originele hit ‘The House Abandon’. Het spel is ontwikkeld door No Code en is uitgegeven door Devolver Digital. De release van Untold Stories vond plaats op 27 februari 2017.

Het spel is verhaal gedreven en is een mix van een klassiek tekstavontuur en een interactieve game. Het spel wordt ook wel gezien als ‘vier verhalen, een nachtmerrie’. Met een retro uitstraling brengt het spel je helemaal terug naar de tijd van vele klassiekers. Jouw prestaties in dit psychologische horrorverhaal zullen nieuwe verhalen, geheimen en artefacten ontgrendelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Stories Untold tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Stories Untold op Keysforgames.nl