SteamWorld Dig 2 CD Key code kopen

SteamWorld Dig 2 is een 2D platformer ontwikkeld en gepubliceerd door Image & Form Games.

In deze twist op de klassieke platformer verken je een ondergronds labyrinth van mijnschachten op zoek naar antwoorden. Spring, slinger met je hookshot en graaf je eigen tunnels naar nieuwe begraven schatten en geheimen. Gaandeweg verzamel je materialen om je uitrusting te verbeteren en steeds dieper te tunnelen. Schaduwachtige wezens en eeuwenoude elektrische dreigingen staan tussen jou en de waarheid over je verdwenen vriend.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download SteamWorld Dig 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel SteamWorld Dig 2 op Keysforgames.nl