Steam Hammer CD Key code kopen

Steam Hammer is de eerste hardcore sandbox-RPG in een steampunk-setting met overlevingselementen.

Bouw je eigen wereld

Dompel jezelf onder in de alternatieve realiteit van de late 19e eeuw. Probeer jezelf als een ontdekkingsreiziger, vakman, architect, industrieel en veroveraar te profileren. Smeed wapens en wapenuitrusting, bouw huizen, fabrieken en torens, vlieg met luchtschepen en jetpacks en sta op tegen de vijand.
Dit spel is vol met mogelijkheden voor het maken van gereedschappen, apparatuur en machines.

Het spel bevat meer dan veertig soorten wapens en uitrusting en meer dan dertig soorten gebouwen en fortificaties. Bouw je eigen vloot van aangepaste luchtschepen en vecht zowel op het land als in de lucht.

Wat het spel speciaal maakt, is de ontwikkeling van realistische vaardigheden. Om elke transactie onder de knie te krijgen, moet je wat inspanningen leveren.

Er zijn geen gemakkelijke manieren, maar er is samenwerking mogelijk. Er zijn geen duidelijke grenzen – het hangt allemaal af van je verbeelding. Je bevindt je in een wereld zonder regels en beperkingen, zonder vooraf gedefinieerde rollen en opgelegde doelen. Dit is jouw wereld.

Als je niet tevreden bent met het omringende landschap, kun je het terrein altijd aanpassen – gebruik de terraforming met volle teugen. Bouw mijnen, tunnels, sloten, heuvels – noem maar op!

Ontwikkel technologie en machines, beveilig je stad en bouw oorlogsschepen, pak je stoomhamer en laat ze zien wie de baas is!