Staxel Key Kopen. Staxel Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Staxel

Vergelijk prijzen en koop Staxel key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Staxel rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Staxel is een MMORPG Sandbox spel waarin je je eigen boerderij kunt onderhouden. Het spel is gemaakt door Plukit en gepubliceerd door Humble Bundle.

In Staxel ben je eigenaar van je eigen boerderij. Daar kun je onder andere gewassen verbouwen, koeien melken, kippeneieren rapen, vissen, en nog veel meer. Het spel heeft overeenkomsten met de spellen Stardew Valley of Harvest Moon. Er zitten ook elementen van Animal Crossing in. In het spel zit ook een multiplayer functie. Je kunt het dus ook samen met je vrienden en/of andere spelers online spelen.

Iedereen die van boerderij spellen houdt en ook graag met meerdere spelers wilt spelen zal Staxel waarschijnlijk heel erg leuk vinden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Staxel tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Staxel op Keysforgames.nl