Stationeers Key Kopen. Stationeers Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Stationeers

Vergelijk prijzen en koop Stationeers key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Stationeers rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Stationeers is eenn volledig driedimensionaal, real-time space survival spel van Dean Hall, het grote brein achter DayZ, geïnspireerd op Space Station 13. Alleen of in een groep van tot wel 16 speler moet je zien te overleven in de ruimte. Het spel maakt jou verantwoordelijk voor de bouw en het management van een ruimtestation, hetzij alleen, hetzij aan de zijde van vrienden binnen de multiplayer omgeving.

Spelonderdelen:

◾ Gedetailleerde constructiesystemen belonen je voor goed ontworpen architecturale, atmosferische en elektrische plannen.

◾ Het atmosferisch systeem omvat: temperatuur, druk, verbranding, gas, water en vuur.

◾ Realistische fysische aspecten zoals we deze kennen in de echte wereld.

◾ Verschillende gevaarlijke omgevingen om te ontdekken, met elk hun exotische planten en asteroïdengordels.

◾ Volledig vervormbaar terrein op planeten en asteroïden, perfect geschikt voor exploratie en het verzamelen van allerhande grondstofen.

◾ Bouw bemanbare moederschepen die je kunnen helpen bij jouw expedities en verzameltochten.

◾ Breng boerderijdieren groot en kweek planten, niet enkel voor je eigen voedselvoorziening maar ook als essentieel onderdeel van de algemene atmosfeer binnen jouw ruimtestation.

◾ Bouw complexe fabrieken in de ruimte aan de hand van machines, lopende banden en computers.

◾ Gebruik het medisch systeem om andere bemanningsleden te verlossen van hun ziektes en pijntjes.

◾ Van grondsaf ontworpen voor multithreading om een vloeiende multiplayer en scalability te waarborgen.

Vroege fase in de ontwikkeling

Het spel wordt momenteel bewust uitgebracht met heel wat groeipijnen. Spelers kunnen Stationeers aanschaffen aan een verlaagde prijs en zo deel uitmaken van het testproces, waardoor de makers constant kunnen bijschaven op basis van de geleverde feedback vanuit de gaming gemeenschap.