State of Mind Key Kopen. State of Mind Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over State of Mind

Vergelijk prijzen en koop State of Mind key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key State of Mind rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

State of Mind is een verhalend spel dat zich verdiept in transhumanisme. De game onderzoekt thema’s als scheiding, disjunctuur en hereniging, in een wereld die wordt verscheurd tussen een materiële realiteit en een utopische virtuele toekomst.

Verhaal

Berlijn, 2048 – De wereld staat in brand. Het is twee voor twaalf. Er is gebrek aan alles, veel mensen zijn ziek door de vervuiling van lucht en water. De criminaliteit is torenhoog en veel landen zijn in oorlog. De overheid en de bedrijven beloven oplossingen door middel van de technologische mogelijkheden van deze tijd. Drones en robots vervangen de echte mens in het algemene leven, alles en iedereen is met elkaar verbonden, en big brother is watching you.

Richard Nolan is journalisten. Als een van de weinige heeft hij openlijk kritiek op deze ontwikkelingen. Na een explosie wordt hij wakker in een ziekenhuisbed. Zijn vrouw en kind zijn verdwenen, niemand weet waar zij zij. Dan realiseert hij zich: we kijken niet alleen naar deze wereld van tegenstrijdige ideeën over de toekomst van de mensheid tussen dystopische realiteit en digitale utopie. Hij is onderdeel geworden City5!

Dit drama ontwikkelt zich in spannende ontwikkelingen over een wereldwijde samenzwering. Een samenzwering met als doel het lot van de mensheid te bepalen. Zou een perfecte digitale utopie het antwoord kunnen zijn? Een digitaal paradijs dat niet wordt beïnvloed door menselijke behoeften en ruzies? Zou een super-intelligentie onze redding kunnen zijn – of zou het ons als mensen nutteloos maken omdat het niet de waarde van de mensheid kan worden bijgebracht?

Hoe ziet de wereld er na deze storm uit, wat zal er uiteindelijk van de mensheid overblijven?

Recensie

De focus in dit spel ligt op personage ontwikkelingen en onderlinge verbanden. De game brengt genoeg spanning en actie met zich om het geheel levendig te houden. Een heel creatief concept.