State of Decay 2 Key Kopen. State of Decay 2 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over State of Decay 2

Vergelijk prijzen en koop State of Decay 2 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key State of Decay 2 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

State of Decay 2 is een open wereld, horror, RPG, overlevingsspel ontwikkeld door Undead Labs en gepubliceerd door Microsoft Studios. In een wereld vol zombies staat de mensheid op uitsterven. Zelfs het leger kon de doden niet stoppen. Aan jou de taak om de overlevenden samen te brengen en een sterke gemeenschap op te bouwen.

Je basis

Je basis is in State of Decay veel meer dan slechts een slaapplek voor je gemeenschap. Je schuilplaats moet bescherming bieden tegen de altijd hongerige zombies. Daarnaast is het ook je commandopost waar je je strategie kunt perfectioneren. Bovendien moet je een aantal belangrijke keuzes maken wat betreft faciliteiten en uitbreidingen. Kies je bijvoorbeeld voor een moestuin of voor een uitkijkpost? Bouw je een werkplaats of een dokterspost?

Overlevenden

Elke overlevende in State of Decay 2 is zijn eigen persoon, met een unieke mix van kenmerken en vaardigheden die bepalen wat ze kunnen, wat ze willen en wat ze bereid zijn te doen om het te krijgen. Je kunt de overlevingskans van overlevenden vergroten door hun skills te ontwikkelen en je gemeenschap sterker te maken. Jouw keuzes bepalen de identiteit van je gemeenschap en zorgen ervoor dat geen twee verhalen hetzelfde zijn.

Een open wereld

Verken een open, gesimuleerde wereld vol dynamische zombies en menselijke vijanden, vriendelijke overlevenden om te rekruteren in jouw gemeenschap en waardevolle middelen en uitrusting die nodig zijn om je mensen in leven te houden. Speel alleen of met maximaal drie vrienden. Elke keuze die je maakt heeft blijvende impact. Welke keuzes maak jij om te overleven?