Starbound Key Kopen. Starbound Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Starbound

Vergelijk prijzen en koop Starbound key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Starbound rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Starbound is een actie/avonturen spel dat zich afspeelt in een wereld in de ruimte. Het spel is tweedimensionaal wat het natuurlijk ontzettend leuk maakt voor nieuwe gamers, maar ook absoluut voor oudere gamers die komen uit een wereld van 2D games. In starbound ga je aan de slag om items, wapens en pantsers te vinden. Ook ga je op bezoek bij dorpen en steden en kom je in contact met andere vormen van intelligent leven.

Gameplay

Starbound is een uitgebreid spel, waarbij je verschillende opties hebt. Allereerst heb je missies die onderdeel zijn van het verhaal. De aarde is verwoest en jij wordt wakker in een ruimteschip van Terrene Protectorate. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met de vrede in het universum. Omdat de aarde verwoest is, heeft het schip geen plek meer om naar toe te vliegen en verdwaalt daardoor in de ruimte. Uiteindelijk weet het schip een planeet te vinden waarop het land en daar begint jouw spel. Het ruimteschip blijf je gedurende het spel gebruiken om te kunnen teleporteren naar eventuele andere planeten.

Naast dat je missies kan doen die te maken hebben met het verhaal, kun je er ook voor kiezen om je eigen plan te trekken. De wereld van het spel is namelijk open waardoor je alle kanten op kan gaan die jij wil. Op die manier kom je in contact met andere wezens waarmee je kan vechten of die jou kunnen helpen aan eventuele andere missies om verder te komen in het spel. De spullen die je verzamelt in het spel kunnen gebruikt worden voor jouw stad. Op die manier kun je gebouwen maken en deze verhuren aan NPC’s. Ook kun je een eigen boerderij beginnen en gewassen uiteindelijk verkopen.

Tot slot

Starbound is dus een spel voor zowel de jongere gamers als de oudere gamers. Door de mix van nieuwere componenten in een tweedimensionale wereld worden bij de categorieën van games geprikkeld om het spel te doen. Daarnaast heeft het spel een solide verhaal waardoor je ook graag blijft doorspelen.