Star Wars Jedi Survivor Key Kopen. Star Wars Jedi Survivor Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Star Wars Jedi Survivor key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Star Wars Jedi Survivor rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een Star Wars Jedi Survivor sleutel in Nederland is € 5.68

Star Wars Jedi: Survivor is de nieuwe editie van de enorm populaire Star Wars Jedi franchise. Het speelt zich vijf jaar na de spannende en adembenemende gebeurtenissen van Star Wars Jedi: The Fallen Order af. Het is een souls-like action open wereld spel. De Gameplay is in third-person en je kunt op allerlei avonturen en exploraties gaan. Dit spel is een platformer die zeer rijk is aan verhalen en gevechten.

De speler zult de kunst van het lightsaber moeten beheersen in dit swordplay spel. Ontwikkel samen met verschillende bekende Star Wars personages de nieuwe en krachtige Force-vaardigheden en versla de vijanden. Star Wars Jedi: Survivor is een singleplayer spel en hier kunnen we de opvolging van The Fallen Order ervaren. Het valt onder de action en adventure genres. De ontwikkelaar is Respawn Entertainment en de uitgevers zijn Electronic Arts en Lucasfilm Games.

Survivor

Precies vijf jaar na het verhaal van Star Wars Jedi: The Fallen Order moet de hoofdpersonage Cal op een belangrijke missie. De speler zal altijd een stap voor moeten zijn op de constante achtervolging van The Empire. Het doel is om het gewicht van de laatste overgebleven Jedi in de melkweg te voelen. Cal zal als de laatste Jedi voelen hoe zwaar het is in deze wereld.

Ervaar deze uitbreiding van de iconische verhalen van Star Wars. Ontdek meer interessante werelden en personages. Ervaar de spannende avonturen en gevechten van een Jedi. Verken de jungles, bossen en planeten die dit spel te bieden heeft. Ervaar de vrijheid van de Jedi open wereld spellen en beslis zelf waar je heen gaat met je personage. Je zult wel snel moeten bewegen op je reis, want de jacht op Jedi’s is nog steeds actief. Zorg ervoor dat de Jedi niet wordt uitgeroeid.