Star Trek Bridge Crew Key Kopen. Star Trek Bridge Crew Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Star Trek Bridge Crew

Vergelijk prijzen en koop Star Trek Bridge Crew key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Star Trek Bridge Crew rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Star Trek: Bridge Crew is een virtual reality actie-adventure game ontwikkeld door Red Storm Entertainment en uitgegeven door Ubisoft voor Microsoft Windows en PlayStation 4.

The Trench

Star Trek: Bridge Crew speelt zich af in de alternatieve realiteit van de 2009 Star Trek-film en zet het Starfleet-schip USS Aegis op zoek naar een nieuwe thuiswereld voor de Vulcans na de vernietiging van hun planeet. Het schip gaat op weg naar een gebied van de ruimte genaamd ‘The Trench’, dat wordt bezet door Klingons. In aanvaring komen met deze Klingons behoort dan ook ten dele tot de hindernissen die men moet zien te overwinnen.

Verschillende rollen

Het spel wordt gespeeld via vier rollen – kapitein, tactisch officier, ingenieur en roerofficier. De kapitein is de enige rol waarbij missiedoelstellingen direct worden getoond. Deze is verantwoordelijk voor het overbrengen van deze doelstellingen naar de bemanning en het geven van orders om de missie te kunnen volbrengen. De roerofficier bestuurt de koers van het schip en rijdt tussen regio’s door impuls- of warpspeed. De tactische officier is verantwoordelijk voor sensoren en wapens. De ingenieur beheert de stroomverdeling van het schip en houdt toezicht op reparaties. Elke rol behalve die van kapitein kan worden bezet door een menselijke speler. Zowel de algehele opdracht om een planeet voor de Vulcans te zoeken als willekeurig gegenereerde missies doen zich voor.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Star Trek Bridge Crew tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Star Trek Bridge Crew op Keysforgames.nl