Star Renegades Key Kopen. Star Renegades Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Star Renegades

Vergelijk prijzen en koop Star Renegades key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Star Renegades rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Het nieuwe tactische,bloedstollende en strategische RPG spel ‘Star Renegades’, van de makers van ‘Halcyon 6: Star base commander’, laat je een nieuwe dimensie beleven. Ga de strijd aan met ‘The Imperium’ Word de leider van een team rebellen, en versla jouw overweldigende en genadeloze tegenstanders in de galaxy.

Wees je vijanden te slim af, met verschillende combo’s, tactische gevechten en word het systeem de baas. Sluit vriendschappen en verken schitterende mooie landschappen, ruïnes en kerkers. Verdrijf de vijand uit zijn galaxy rijken welke al generaties bestaat.
Ontgrendel tientallen nieuwe alternatieve personages, terwijl jouw overgebleven teamleden banden, en nageslacht creëren. Hierdoor word het spel uniek en uitdagend in zijn soort.

Overleef de aanvallen van je tegenstanders, welke in het geheel spel mee evolueren. Ontgrendel en ruil je wapens, en upgrade jouw rebbelen team in ‘Star Renegades’ is ontwikkeld door ‘Massive Damage inc. En zal uitgegeven worden door’ Raw Fury AB’.