Star Ocean The Divine Force Key Kopen. Star Ocean The Divine Force Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Star Ocean The Divine Force key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Star Ocean The Divine Force rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2023 voor een Star Ocean The Divine Force sleutel in Nederland is € 26.99

Star Ocean The Divine force is een actierollenspel ontwikkeld door tri-Ace en uitgegeven door Square Enix. Je beleeft een spannend verhaal met twee verstrengelde individuele verhaallijnen van de twee hoofdpersonen. Daarnaast zijn er vele speelbare personages en ontdek je een wereld waarin fantasy en sci-fi samenkomen in een buitenaardse dimensie met spectaculaire gevechten en eindeloze mogelijkheden.

Het verhaal

In The Star Ocean Divince Force kruisen twee helden elkaars wegen, waardoor het noodlot van het universum wakker wordt geschud. Een van de hoofdpersonen is de roekeloze kapitein Raymond. Hij stort met zijn ruimteschip neer op een onbekende planeet waar hij wordt aangevallen door wilde wezens. De andere hoofdpersoon, Laeticia kroonprinses van het koninkrijk Aucerius, weet hem net op tijd te redden. Samen gaan zij een avontuur aan, waarbij het lot van Aucerius in hun handen ligt. Ze komen voor keuzes te staan die gevolgen hebben voor alle sterrenstelsels. Het lot van deze sterrenstelsels ligt dan ook in jouw handen.

360° door de lucht zweven

The Star Ocean The Divine Force bevat een uniek concept, waar personages 360 graden met high-speed bewegingsvrijheid door de grootste 3D wereld ooit kunnen zweven. Alle richtingen waar je heen kijkt, kan je ook naartoe bewegen. Zo kan je helemaal zelf bepalen waar je heen wilt gaan. Of je nu vlak langs gebouwen wilt vliegen of liever de natuur opzoekt en van kliffen afspringt, alles is mogelijk. Dit betekent dat je ultieme en ongekende vrijheid kan ervaren in dit spel!

Spectaculaire gevechten en aanvalstechnieken

The Star Ocean The Divine Force staat ook garant voor spectaculaire gevechten. Door de geëvolueerde omvang van de gevechten zijn er nieuwe technieken toegevoegd. Tijdens het spel kunnen personages vijanden verslaan met extreem snelle bewegingsaanvallen, een speciale vaardigheid waarbij je voor een kort moment voor de ogen van je vijanden kunt verdwijnen en plots weer verschijnt en een vaardigheid waarbij je de vijand verslaat met één slag. Dit zijn alle ingrediënten die je nodig hebt voor spannende uitdagingen en gevechten!

In The Star Ocean The Divine Force ontdek je een unieke wereld waar uitdagende gevechten en ultieme vrijheid samenkomen, in een spannend verhaal waarin je een hele nieuwe dimensie uitvindt.