STAND OUT VR Battle Royale Key Kopen. STAND OUT VR Battle Royale Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over STAND OUT VR Battle Royale

Vergelijk prijzen en koop STAND OUT VR Battle Royale key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key STAND OUT VR Battle Royale rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

STAND OUT: VR Battle Royale is een vechtspel, wat door de Virtual Reality levensecht lijkt. Het spel is ontworpen en uitgegeven door Raptor Lab. De release datum was 8 december 2018, en het is beschikbaar voor PC.

Wordt jij de laatst overlevende op een groot eiland, met dodelijke wapens en voertuigen?

Het doel van STAND OUT: VR Battle Royale

Stand Out is het ultieme gevecht om te overleven. Je wordt gedropt op een eiland, die je moet ontdekken. Het doel van het spel is om wapens en uitrusting te vinden om te vechten voor overleving. Gebruik voertuigen om je sneller voort te bewegen.

Je zult een oogje in het zeil moeten houden voor de dodelijke barrière. Die dodelijke barrière zal het slagveld, tijdens het spelen, continu verkleinen. Hierdoor zul je andere spelers moeten vermoorden, slechts een speler kan overblijven, tijdens de strijd.

De game is de ultieme vechtcompetitie, in Virtual Reality. Je hebt keuze uit vele wapens, van messen tot geweren.

Door de 400 hectare grond geeft het spel je vele locaties om te vechten, zoals in bossen, op vliegvelden, op nucleaire locaties en nog veel meer.

Je zult moeten kruipen door de loopgraven, voor het ontwijken van vijandelijk vuur. Ook moet je klimmen op ruïnes om een goed overzicht te krijgen van de omgeving en van je tegenstanders. Je moet alles doen wat je kunt om het gevecht te winnen.

Vermoord andere spelers, leer en verbeter jezelf en wordt de laatst overlevende op het eiland!