Squad Key Kopen. Squad Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Squad key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Squad rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-03-2024 voor een Squad sleutel in Nederland is € 9.67

Squad van Offworld Industries is een first-person shooter die veel in dezelfde geest ligt als Arma. In Squad draag je de legerlaarzen (of tactische sandalen) van een modern-militaire soldaat (of opstandeling) in een nabije toekomst in een conflict dat zich afspeelt in niet-Rusland of niet-Afghanistan. Je krijgt een hyperrealistisch behandelingsgeweer, een gezondheidspool waarmee je precies nul goed geplaatste schoten op je borst kunt overleven en je krijgt van een andere speler de opdracht om militaire dingen te gaan doen in dit spel voor alleen meerdere spelers.

Gameplay

Van een afstand lijken de fundamenten bedrieglijk eenvoudig. Er zijn verschillende spelmodi, maar ze komen allemaal in wezen neer op aanvallen en verdedigen. De meest populaire modi (verreweg) hebben te maken met het geruststellend bekende concept van twee teams die vechten om controlepunten op de kaart te veroveren en vast te houden. Succes of mislukking is volledig afhankelijk van het vermogen van je team om te spelen zoals Squad het bedoeld heeft.

De twee teams van 50 spelers zijn onderverdeeld in squadrons. Elke ploeg van negen spelers wordt gestart en benoemd door een speler. Er is ook een commandant, gekozen door middel van stemming, die verantwoordelijk is voor het leiden van de algemene acties van het team. Het lijkt op deze manier op de Red Orchestra-serie.

Spelen als een team

Werken in teamverband is essentieel. Bijna net zo belangrijk is communicatie in het algemeen. Normaal gesproken laat ik mijn headset op een veilige afstand van mijn mond en oren als ik online speel, maar ik gebruik hem constant tijdens het spelen van Squad. Dit helpt zowel mij als mijn team. Als ik als teamleider speel, kan ik communiceren met de commandant en de andere teamleiders, om nog maar te zwijgen van de leden van mijn eigen team. Zelfs als je als een eenvoudige grunt speelt, kan het een letterlijke redder in nood zijn, en als er niets anders is, draagt ​​het bij aan de sfeer.

Dood

De dood komt snel en gemakkelijk in dit spel. Verwacht veel gedood te worden door spelers die je niet eens ziet. Dit is een van de eerste dingen die ik leerde en dus, toen ik voorzichtig door een aantal bomen kroop, was ik niet verbaasd toen iemand van een ander team naast me kwam en vroeg of er gevaar in de buurt was. Ik waarschuwde hem voor een sluipschutter, hij bedankte me en vervolgde zijn weg. Wedstrijden zitten vol met soortgelijke kleine momenten die organisch een gespannen en onvoorspelbare sfeer creëren.

Het is onwaarschijnlijk dat je veel schietwerk zult doen in een teamwedstrijd, maar als je dat doet, is er weinig ruimte voor fouten. Ballistiek neigt zwaar naar realisme, en als je van een afstand wordt aangevallen en je hebt alleen ijzeren vizieren, dan is het beste wat je kunt doen dekking zoeken en flankeren (of heroïsch wegrennen). Heck, antitankraketten zullen zelfs niet ontploffen als je te dicht bij het doelwit bent. Het hanteren van wapens is hard maar eerlijk, en elke kill geeft enorm veel voldoening.