Spyro Reignited Trilogy Key Kopen. Spyro Reignited Trilogy Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Spyro Reignited Trilogy key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Spyro Reignited Trilogy rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een Spyro Reignited Trilogy sleutel in Nederland is € 8.3

Wie vroeger een Playstation had, had bijna zeker weten ook wel een van de Spyro spellen. Het paarse draakje is een van de klassiekers wanneer we kijken naar games voor de Playstation. Nadat hij een lange tijd weg is geweest is hij nu eindelijk terug. En wel in een trilogie pak met maar liefst drie verschillende spellen.

Spyro Reignited Trilogy

En die drie spellen zijn dan ook niet de minste. Het gaat namelijk over de drie oude spellen die in een geheel nieuw jasjes gestoken zijn. Beleef het avontuur van Spyro helemaal opnieuw, maar dan in Full HD. In het eerste deel heeft Gnasty Gnorc alle draken gevangen in kristallen en is het aan Spyro, en zijn trouwe metgezel Sparx, om alle draken weer te bevrijden. In deel twee, Ripto’s Rage, is het aan Spyro om de verschillende landen die Ripto onder zijn macht heeft, te bevrijden van hem. In deel drie steelt een vreemd figuur alle eieren van de draken. Het is in deel drie aan Spyro om de slechteriken te verslaan en de eieren weer terug te veroveren.

Gameplay

Spyro is, net als in de oude vorm op de oudere systemen, een platform game waarbij je door het gebruik van vlammen, vuur en kopstoten de slechteriken moet verslaan. Het verhaal gaat over een klein paars draakje en zijn libelle die hem trouw achtervolgt. Door je door verschillende landen en werelden te slaan, speel je het verhaal uit.

Tot slot

Wanneer je dus fan bent van het kleine, paarse draakje en alle oude spellen hebt gespeeld, is het natuurlijk geweldig om al deze spellen nog eens te kunnen spelen, maar dan in volledige full definition. Ook voor de nieuwe spelers is het geweldig om kennis te maken met de Spyro spellen door middel van de Spyro reignited Trilogy.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Spyro Reignited Trilogy tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Spyro Reignited Trilogy op Keysforgames.nl