Sprocket Key Kopen. Sprocket Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Sprocket key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Sprocket rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Sprocket sleutel in Nederland is € 10.61

Sprocket is een prachtige tank spel die elke tank liefhebber ooit over gedroomd heeft. Hamish Dunn heeft deze droom gerealiseerd. In sprocket kun je jouw eigen tank ontwerpen. Er is zoveel mogelijkheid bij het ontwerpen. Dus jouw verbeelding is de limiet. In sprocket kun je jou eigen tank testen in testparcours of in gedetailleerde actieve slagvelden. Test dan de mobiliteit, bepantsering en vuurkracht van je creaties.

Pantser ontwerp en kanon ontwerp

Bij het ontwerpen van een tank zijn er eindeloze combinaties. De gameplay-mechanica en ontwerper functies zijn gemakkelijk te gebruiken. Je kan het zeer snel onder de knie krijgen. Ontwerpen is heel flexibel. Je kan met je muis op een gebied van de tank clicken en een unieke vorm eraan geven. Kies je voor een grote hull dan heb je meer ruimte in de tank. De voordelen zijn dan meer ruimte voor munitie en operators. Een nadeel is dat je een grotere oppervlakte moet bepantseren. Zo wordt jouw prachtige tank zwaarder en langzamer.

Strategie speelt een groot rol bij het ontwerpen. Je kan de tank zodanig in elkaar zetten dat het schoten van andere tanks kan afketsen. De speler heeft namelijk de mogelijkheid om de dikte van de pantserplaten te kiezen. Hoe dikker de bepantsering hoe meer schoten je van de vijanden kunt blokkeren. Bouw een krachtige kanon om de vijandelijke pantser te doorboren en te laten ontploffen. Als je een grote wapen bouw moet je ervoor zorgen dat de tank krachtig genoeg is ervoor. Met voldoende ruimte voor de munitie

Tankgevechten

Zet jouw nieuwe tank in spannende gevechtsscenario’s tegen vijanden. Blijf dan de tank verder ontwikkelen totdat het onverslaanbaar is. De tankgevechten zijn zeer realistisch. Dit komt door de realistische pantsermechanica. Tankgevechten kunnen zich afspelen in de eerste wereldoorlog, het interbellum en alle tijdperken van de tweede wereldoorlog.