SPOOKWARE Key Kopen. SPOOKWARE Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop SPOOKWARE key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel SPOOKWARE rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een SPOOKWARE sleutel in Nederland is € 6.18

SPOOKWARE is een uitdagend actiespel met duistere humor. Het is een spel dat je in singleplayer modus speelt. Het is bedacht door BEESWAX GAMES, de uitgever is DreadXP.

Over het spel

In dit spel ga je op pad met drie skelet broers: Lefti, Midi en Righti. Met de broers maak je een roadtrip door de schattige wereld van de doden. De roadtrip is één groot avontuur en wordt aangegaan omdat de skelet broers zich realiseren dat ze een groot gedeelte van hun leven verspild hebben met het kijken naar horrorfilms.

Tijdens de roadtrip komen jullie allemaal verschillende skeletmensen tegen. Kijk er dan ook niet van op dat je ineens een moordmysterie aan het oplossen bent of een schoolband begint om het studeren over te slaan. Het spel is uitdagend door een verzameling micro-games die je gaandeweg uitvoert. Ga jij mee op pad?