SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake Key Kopen. SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 21-09-2023 voor een SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake sleutel in Nederland is € 10.25

Ontdek de magische en kleurrijke wereld van SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake. In de handen Patrick en van SpongeBob komen de wensvervullende zeemeermin tranen. Dus wat kan er nu eigenlijk misgaan. Je komt terecht in een wereld voor met prehistorische slakken, piraten, cowboys en ridders. In het spel ontgrendel je klassieke en nieuwe platformvaardigheden. Denk hierbij aan de Fishhook Swing en Karate Kick. Je hebt de keuze uit meer dan 30 sponzige kostuums en je reist naar maar liefst zeven verschillende Wishworlds.

Je gaat de leukste avonturen beleven in het spel

Je reist dus naar maar liefst zeven verschillende Wishworlds. Enkele geliefde voorbeelden van deze werelden zijn Wild West Jellyfish Fields en Halloween Rock Bottom. Het beste van alles? Tijdens het spel geniet je van het geklets met SpongeBob’s vaste metgezel Balloon-Patrick. Hier ga je dus vast en zeker enorm veel plezier aan beleven. Ook maak je in het spel kennis met de meest bekende en de meest favoriete personages uit de serie. Uiteraard zijn alle stemmen altijd ingesproken door hun acteurs van origine. Ook geniet je van de soundtrack van de Seri, samen met 101 liedjes uit de serie. Je kunt hierbij denken aan een van de meest bekende: Sweet Victory.

Erg leuk om te spelen voor zowel jong als voor oud

Je gaat je zonder twijfel geen enkele seconde vervelen tijdens het spelen van het spel. Het spel SpongeBob SquarePants The Cosmic Shake is leuk om te spelen voor zowel jong als voor oud.