SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom Rehydrated Key Kopen. SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom Rehydrated Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom Rehydrated key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom Rehydrated rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom Rehydrated sleutel in Nederland is € 3.42

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated, een remake van Purple Lamp en THQ Nordic, leek ons ​​team een ​​opwindend vooruitzicht, maar de ontvangst van de remake bij de lancering ging van gemengd naar openlijk negatief. Dit baarde ons zorgen. Heeft THQ Nordic een favoriet uit de kindertijd verknoeid, of was de game gewoon niet zo goed als we ons herinnerden?

Wat maakt de originele strijd om het bikinibroek zo geweldig?

Als je naar trailers voor de games kijkt, vraag je je misschien af ​​waar het allemaal om draait. Hoewel het misschien nog steeds verbleekt is in vergelijking met grootheden uit de industrie, was het binnen de gelicentieerde gamescene een gouden ei.

Tegenwoordig zijn games met licentie doorgaans meer gepolijst en met een groter budget, maar ten tijde van de release van Battle for Bikini Bottom varieerden deze veel meer in kwaliteit. Battle for Bikini Bottom was veel ambitieuzer dan veel van zijn leeftijdsgenoten.

In plaats van op safe te spelen, ging Battle for Bikini Bottom de Banjo-Kazooie-route, waardoor een collectathon ontstond met wijd open levels met hoekjes en gaatjes om te verkennen. Het kostte zelfs een pagina uit het boek van Donkey Kong 64 met SpongeBob, Patrick en Sandy, allemaal unieke speelbare personages met verschillende vaardigheden. In sommige gevallen liep het zelfs voor op de concurrentie omdat het spelers niet uit een level bracht na het verzamelen van een Golden Spatula, de versie van Stars van Mario in deze game.

Battle for Bikinibroek was misschien niet de beste collectathon die er is, maar je zou kunnen zeggen dat de ontwikkelaars dol waren op zowel het SpongeBob IP- als het collectathon-genre en een geheime formule creëerden die geen SpongeBob-game eerder of later had vastgelegd. Als zodanig was het alleen maar logisch dat Battle for Bikini Bottom de eerste game was die THQ Nordic besloot opnieuw te bezoeken na het sluiten van een deal met Nickelodeon begin 2018.

Hoe vangt Rehydrated die nostalgie op?

In 2020 kan Rehydated voor nieuwkomers buitengewoon vreemd aanvoelen. Volgens de normen van 2020 voelen de platformmechanismen rudimentair aan, maar als terugkerende fan is het een opwindende explosie uit het verleden waar we geen genoeg van konden krijgen.

Rehydrated geeft de game een frisse wind aan graphics voor 2020, maar houdt verder de zaken grotendeels hetzelfde. De beste vergelijking van de afgelopen jaren zou Crash Bandicoot N.Sane Trilogy zijn. De belangrijkste dingen die zijn veranderd, zijn de meer rechttoe rechtaan menu’s en hoe meneer Krabs ook om meer glanzende voorwerpen vraagt ​​voor zijn gouden spatels dan in het origineel.

Als een gelicentieerde game uit 2003 je helemaal niet aanspreekt, zal “Rehydrated” waarschijnlijk niets voor je doen. Als je net als wij bent en ermee bent opgegroeid, is het bijna perfect in zijn recreatie. De bijgewerkte graphics zijn kleurrijk, helder en trouw aan zowel het originele spel als de show.

Niet het perfecte pakket

De originele Battle for Bikinibroek leed onder veel gameplay-exploits; we herinneren ons dat we meer dan eens buiten de perken waren. Hoewel deze problemen zijn opgelost met Rehydrated, heeft de recreatie nog steeds zijn eigen problemen.

Het enige probleem dat als een pijnlijke duim naar voren komt, is de aangeplakte multiplayer-modus. In plaats van geknipte inhoud weer toe te voegen aan het eigenlijke spel, besloot ontwikkelaar Purple Lamp het opnieuw te gebruiken en hun eigen stempel op het spel te drukken met een multiplayer horde-modus die lokaal of online kan worden gespeeld. Helaas wordt deze modus net zo alledaags als het klinkt en je vraagt ​​je af waarom de ontwikkelaars het zelfs hebben toegevoegd.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom Rehydrated tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel SpongeBob SquarePants Battle for Bikini Bottom Rehydrated op Keysforgames.nl