Splasher Key Kopen. Splasher Steam PC Key prijzenvergelijk.

Over Splasher

Vergelijk prijzen en koop Splasher key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Splasher rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Splasher is een actievolle, 2D, indie video game dat is gemaakt door Splashteam en is gepubliceerd door Playdius, Plug In Digital.

Dit is een leuk en uitdagende 2D-platformer vol humor en verrassingen. Gewapend met een verfkanon, zul je de gevaren van de Inkorp megafabriek onder ogen moeten zien om je metgezellen, de Splashers, te redden en een einde te maken aan de gevaarlijke projecten van de slechte baas, Le Docteur.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Splasher tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Splasher op Keysforgames.nl