Spiritfarer Key Kopen. Spiritfarer Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Spiritfarer key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Spiritfarer rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een Spiritfarer sleutel in Nederland is € 2.97

Spiritfarer is een spel over de dood, maar op een manier die anders is dan de meeste videogames. De dood komt niet op het puntje van een kogel, met getallen die zich op een scorebord opstapelen. Het is geen herstartpunt, met verlies van tijd en vooruitgang, alsof je leven op is, netjes berekend in een teller die op de achtergrond draait. Veel videogames geven de dood op deze manieren weer. Ze beelden verlies uit – wint en verliest – maar benaderen het onderwerp bijna nooit realistisch.

Nu is er Spiritfarer, een spel over dood en verdriet, een thema-ontwikkelaar waarmee Thunder Lotus Games leidde tijdens zijn ontwikkeling en marketing: “een gezellig managementspel over doodgaan”.

Verhaal

Spiritfarer is gebaseerd op de klassieke Griekse mythologie: het verhaal van de rivier de Styx, een waterweg waarvan wordt gezegd dat het een pad is tussen de aarde en het hiernamaals. In de mythe worden geesten vervoerd door Charon, de veerman, door de rivier en de onderwereld in, door de doorgang te betalen met een token. Spiritfarer volgt dit verhaal op de voet, terwijl Stella en haar kat Daffodil het overnemen van Charon. Stella is de spiritfarer en ze is de kapitein van een grote boot om de doden te helpen bij alles wat daarna komt. Het sterven, dat we vaak zien in videogames, is in dit verhaal minder belangrijk dan wat er na het overlijden gebeurt.

Gameplay

Het spel begint als Charon met pensioen gaat, met Stella net begonnen in de rol. Ze reist tussen eilanden in de Spiritfarer-wereld en ontmoet geesten die vastzitten en hulp nodig hebben om verder te gaan. De meeste personages op het schip, opgepikt in de aquarelwereld van de game, zijn Stella’s vrienden en familie. Sommige zijn dat niet, maar ze hebben allemaal iets dat ze nodig hebben – iets dat Stella moet bieden. Haar grote, maar aanvankelijk eenvoudige vat is haar manier om dat te doen.

Een spel met diepe acties

Het stuk lijkt misschien alledaags en repetitief, maar de rol van de spiritfarer, die voor deze mensen zorgt tijdens hun dood, geeft elke actie diepte. Wanneer Stella haar bestemming bereikt, kan ze op een bijboot stappen om de eilanden te bereiken, die variëren in wat ze te bieden hebben. Sommige hebben puzzels achter de vaardigheden die later in het spel zijn geleerd, terwijl andere alleen nodig zijn voor het verzamelen van materialen. Er zijn bomen om te kappen, die later worden gebruikt om planken te maken die nodig zijn bij het bouwen van constructies. Andere gebieden hebben kooplieden die zaden verkopen, zoals katoen of zonnebloemen, die respectievelijk tot linnen kunnen worden geweven of tot olie kunnen worden geplet om te frituren.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Spiritfarer tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Spiritfarer op Keysforgames.nl