Spirit Island Key Kopen. Spirit Island Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Spirit Island key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Spirit Island rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Spirit Island sleutel in Nederland is € 23.48

Met een frisse en interessante antikolonialistische kijk op het eurogame-genre, laat Spirit Island van Handelabra Games 1-4 spelers de rol spelen van geesten die een eiland verdedigen tegen koloniale indringers. Je kunt zelfs aangeven welk land binnenvalt – het basisspel wordt geleverd met drie en ze geven het spel allemaal op interessante manieren vorm.

De indringers zijn als muggen die je probeert weg te meppen, behalve dat ze blijven komen en komen en komen. Elke ronde komt er een nieuwe lading binnen op een van de 4 landtypen van het spel, en dan beginnen ze dorpen en steden te bouwen, voordat ze uiteindelijk het land verwoesten, het verwoesten en de inboorlingen vernietigen. Inderdaad, de eerste paar rondes van het spel zijn specifiek ontworpen om hopeloos te lijken, aangezien je maar een paar interessante, maar grotendeels ondermaatse kaarten in de hand hebt en je er maar één of twee per beurt kunt spelen.