SpellForce Conquest of Eo Key Kopen. SpellForce Conquest of Eo Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop SpellForce Conquest of Eo key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel SpellForce Conquest of Eo rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 23-02-2024 voor een SpellForce Conquest of Eo sleutel in Nederland is € 7.25

Spellforce Conquest of EO is het nieuwste deel in een populaire serie games die al vele jaren door gamers over de hele wereld wordt gespeeld. Dit is een turn based fantasy game waarin het aan jou is om de allergrootste magier aller tijden te worden. De game is ontwikkeld door Owned by Gravity en wordt uitgebracht door THQ Nordic.

Strijd om de macht

In deze nieuwe game keren we terug naar de wereld van SpellForce. Fans weten dan wat ze kunnen verwachten. Spannende gevechten om de macht, waarin magie een grote rol speelt. Je bevindt je in deze game in je eigen tovenaarstoren. Het is aan jou om je hulpjes, maar ook speciale helden, erop uit te sturen. Het is aan hen om de wereld te verkennen en je vijanden te verslaan. Ze nemen informatie mee die jij weer kunt gebruiken om nog machtiger te worden. Zo vul jij je spreukenboek, krijg je meer invloed en macht en word je een tovenaar waar anderen rekening mee moeten houden.

Laat helden je troepen aanvoeren

Je zult het op moeten nemen tegen tegenstanders in de magische kunsten, die net als jij op macht uit zijn. Probeer als eerste eeuwenoude artefacten en geheimen te ontdekken, voor je concurrenten dit doen. Daarbij moet je ook je toren opbouwen zodat je nog meer invloed uit kunt oefenen. Je neemt helden in dienst die voor jou je troepen aanvoeren. Je geeft ze missies, die ze zo goed mogelijk voor je proberen uit te voeren. Uiteraard kan je ze met jouw kennis en macht hierbij wel een flink voordeel meegeven.

Steeds een unieke missie

Leuk hieraan is dat elke campagne in de game procedureel is gegenereerd. Dit houdt in dat geen twee missies exact hetzelfde zijn en dat de game hierdoor altijd spannend en interessant blijft.