SpellForce 3 Key Kopen. SpellForce 3 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop SpellForce 3 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel SpellForce 3 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2023 voor een SpellForce 3 sleutel in Nederland is € 5.89

SpellForce 3 is het derde rollenspel in de SpellForce reeks. Het spel is zo ontwikkeld dat strategie van groot belang is. Het verhaal speelt zich af in het jaar 518 en als speler kruip je in de huid van een held. Je verkent de wereld en de stad en gaat op zoek naar voorwerpen. Doorheen het spel volg je de levels op om uiteindelijk je queeste te vervolledigen.

Ontwikkeling en technische vereisten

Dit spel werd ontwikkeld door Grimlore Games en THQ Nordic en uitgegeven door THQ Nordic. Het spel werd gelanceerd op 7 december 2017 en kreeg gemengde reacties. Velen reageerden positief op de gameplay vanwege het vrij realistische karakter en de graphics van hoog niveau maar anderen vonden het spel dan weer te gewelddadig, te onrealistisch of gewoon te duur voor wat het is. Het spel stelt als technische vereisten dat er minstens een windows 7, 8 of 10 moet worden gebruikt en er 6 tot 8 GB RAM geheugen nodig is. Daarnaast wordt 15 GB vrije geheugen gevraagd. Met andere woorden deze game stelt hoge eisen. Het spel is te koop via gameplatform Steam en de officiële website. Heel veel spelplezier.