SpaceEngine Key Kopen. SpaceEngine Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop SpaceEngine key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel SpaceEngine rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 07-06-2023 voor een SpaceEngine sleutel in Nederland is € 14.39

SpaceEngine is een fotorealistisch en interactief 3D astronomieprogramma. Het is ontworpen en uitgebracht door de Russische astronoom Vladimir Romanyuk. Momenteel is het programma alleen beschikbaar voor het Windows besturingssysteem. Er zijn plannen om het geschikt te maken voor Apple computers.

Spaceengine gebruikt bestaande astronomische data, in combinatie met wetenschappelijk getoetste algoritmen, om de simulatie van het heelal zo realistisch mogelijk te laten plaatsvinden. Het resultaat is een drie dimensionaal planetarium van het gehele universum.

Spel of simulatie

Door de achtergrond van SpaceEngine is het programma meer een simulatie dan een spel. Wel maak je gebruik van een ruimtevoertuig om ieder kant van het universum op te vliegen die je maar wil. Hierbij kiest je zelf de gewenste snelheid, of kies je om voorwaarts- en achterwaarts in de tijd te reizen. Dit alle gebeurt met ontspannen elektromuziek in het juiste tempo als begeleider op de achtergrond.

Gedetailleerde informatie

Er is veel extra informatie verkrijgbaar over de planeten en sterren zoals de temperatuur, het massagewicht of de doorsnede. Deze informatie is zowel zichtbaar in de HUD als op een apart informatieblad. Behalve de planeten en sterren zijn ook de eventuele manen en astroïden rondom het object in kaart gebracht. Het programma maakt hiervoor onder anderen gebruik van de Hipparcos en IC catalogus, twee bekende catalogussen over sterren en planeten.

Navigeren door het sterrenstelsel

Navigeren gaat eenvoudig door middel van het toetsenbord en muis. Via een menubalk is er snel een ‘go to’ functie beschikbaar. Het is mogelijk om snelkoppelingen te maken voor functies op het toetsenbord. De camera in het spel heeft 3 verschillende standen. Er is een modus om vrij te kunnen rondkijken, een aircraft mode die de richting van het ruimteschip volgt en een spacecraft mode om meer in de diepte te kunnen kijken.