Space Theory Key Kopen. Space Theory Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Space Theory key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Space Theory rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 06-06-2023 voor een Space Theory sleutel in Nederland is € 1.83

Sanity of Morris is een psychologische horror-adventure game. Het spel is ontwikkeld door Alterego-spellen en uitgegeven door StickyLock Studios.

In de game speel je Johnathan Morris die de mentale toestand van zijn vader onderzoekt in het geïsoleerde stadje Greenlake. Hij wordt daar geconfronteerd met dodelijke krachten die niet willen dat John de situatie onderzoekt. Alleen in het bezit van een zaklamp en notitieblok ga je op zoek naar aanwijzingen. De zaklantaarn helpt om aanwijzingen te vinden, maar geeft ook risico op ontdekking. De combinatie van horror, stealth en een detective-avontuur ga je op zoek naar jouw eigen waarheid. Is er sprake van bovennatuurlijke tegenstanders, of zijn het toch buitenaardse wezens die je op jouw pad zal tegenkomen en je eigen mentale gezondheid aantast.