South Park the Stick Of Truth Key Kopen. South Park the Stick Of Truth Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop South Park the Stick Of Truth key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel South Park the Stick Of Truth rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 26-02-2024 voor een South Park the Stick Of Truth sleutel in Nederland is € 4.73

South Park: The Stick of Truth is een rollenspel uit 2014, ontwikkeld door Obsidian Entertainment samen met South Park Digital Studios, dit werd gepubliceerd door Ubisoft.
Het spel begint met Cartman die een toespraak geeft over een oorlog tussen het koninkrijk en de Elfen voor de Stick of Truth, een krachtig voorwerp waarmee je controle over het universum krijgt.

De spelwereld is tweedimensionaal, maar door verschillende kijkhoeken wordt je op de voorgrond of op de achtergrond geplaatst, waardoor de bewegingsvrijheid veel groter is en je een heel intens spel beleefd. De game is zeer goed ontwikkeld dankzij de verschillende karakters en de manier waarop het verhaal gemaakt is.

Deze game is gebaseerd op de populaire serie South Park. De game draait rond een nieuwe jongen die is verhuisd naar de gelijknamige stad en betrokken raakt bij een rollenspel waarbij mensen, tovenaars en elven worden betrokken. Ze strijden voor de zeer krachtige Stick of Truth. Hun spel loopt snel uit de hand en brengt ze in contact met buitenaardse wezens, nazi-zombies en kabouters. De hele stad wordt geconfronteerd met vernietiging.

De ultieme South Park-ervaring

  • De game werd geschreven en ingesproken Trey Parker en Matt Stone waardoor humor rijkelijk aanwezig is in deze game.

Een prachtig verhaal om cool te worden

  • Verdien je plek naast de south park karakters en doe mee aan hun eindeloze avonturen in South Park: The Stick Of Truth.

Vrienden

  • Recruteer klassieke en bekende personages om samen met jou het kwaad te bestrijden.

De beste gevechten

  • Bewapen jezelf met een prachtige selectie van magische wapens en bescherming om je vijanden te kunnen afmaken.

Ongekende mogelijkheden

  • Plaats jezelf in het grote universum van South Park tussen miljarden personages, kledingstukken, magie en wapens.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download South Park the Stick Of Truth tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel South Park the Stick Of Truth op Keysforgames.nl